FÜGGŐLEGES MEGMUNKÁLÓ-KÖZPONTOK

A Hyundai-WIA függőleges CNC megmunkáló központok széles választékát kínálja műszaki és hatékony megmunkálási teljesítménnyel. CNC szerszámgépek léccel és merev vezetőkkel, gyors löketek, nagy nyomatékú orsó, CNC forgóasztalok, gyorsan cserélhető szerszámtár, optimalizált forgácselszívás, hűtőrendszerek, melyeket a legújabb Fanuc vagy Siemens numerikus vezérlések vezérelnek.

TAPPING CENTER

Az i-CUT400TD 5 tengelyes menetvágó központ maximalizálja a tömeggyártású alkatrészek, például autóipari, orvosi és információtechnológiai alkatrészek megmunkálási hatékonyságát. Az I-CUT400TD-t a Hyundai WIA tervezte sokéves tapasztalattal és a legmodernebb technológiával, maximalizálja a termelékenységet, miközben megőrzi a merevséget és a megmunkálási pontosságot.

NAGY SEBESSÉGŰ MEGMUNKÁLÓ-KÖZPONT

A KF5600II CNC függőleges megmunkáló központok nagy pontosságú megmunkálást tesznek lehetővé az orsó minőségének javításával és a gyártósor különféle testreszabott orsóopcióival.

HEAVY DUTY CUTTING

Függőleges megmunkáló központ F960B egy 3 tengelyes CNC gép merev vezetőkkel, nagy tömeggel és vágási sebességgel, opcionális 5 tengelyes megmunkálással.

MOLD MACHINING

A Hi-MOLD6500 CNC függőleges megmunkáló központok kettős oszlopszerkezetű vázra épülnek. A kétoszlopos megmunkálóközpont legnagyobb előnye a megnövekedett merevség és a csökkent hőtermelés. Ezért megőrzi a feldolgozás pontosságát és megismételhetőségét.

5-TENGELYES MEGMUNKÁLÓ-KÖZPONTOK

Az XF6300 egy 5 tengelyes függőleges megmunkálóközpont, amelyet a németországi európai K+F központ tervezett. Az XF6300 megfelel minden olyan kritériumnak, amelyet egy szerszámgép megkövetel, mint például a nagy sebesség, az egyidejű 5 tengelyes pontosság, a nagy merevség, a felhasználói kényelem.

Erőforrások Külső hivatkozások