SE2200LC CNC esztergák

SE2200LC | SE2200LMC

A Hyundai-WIA SE2200LC CNC esztergagép-sorozata Ø10 ″-ig minőségi és merev megmunkálást kínál a gyártás teljes ideje alatt.

Seria de strunguri CNC SE2200LC
  • 30°-ban ferde egyrészes ágyszerkezet nagy merevséggel
  • Biztosított nagy merevség görgős vezetőpálya alkalmazásával minden tengelyen (X/Z-tengely: 30/36m/perc)
  • Továbbfejlesztett felhasználói kényelem a FANUC legújabb vezérlőjének alkalmazásával
  • Előkészített felhasználó-orientált felállás, beleértve a hosszú ágyat, a malomtornyot és az alorsót
  • Kompakt szerkezet belső motoros kialakítással (standard típusú ágyhoz)
  • Ergonomikus kialakítás a tokmány és a szerszám kényelmes eléréséhez

Monoblokk merev ágy

Szerkezeti elemzést alkalmaztak a gép tervezésénél a szerszámoszlop testének növelése és a gép magasságának csökkentése érdekében, hogy az ágy dinamikus merevsége még nagy sebességű megmunkálás során is megmaradjon. Ezenkívül az SE sorozatú ágyak lejtése 30 fokban van a stabilabb megmunkálás érdekében.

strunguri CNC SE2200LC - batiu rigid
Design structural rigid

Útmutató

Nagy sebességű görgős LM vezetőpálya

Lineáris görgős vezetőutakat alkalmaznak a nem vágási idő csökkentése érdekében és magas merevséget hozzon.

strunguri CNC SE2200LC - ghidaje liniare

Főorsó

Nagysebességű és durva vágásra szakosodott

A 6″-os főorsót nagy sebességű megmunkáláshoz tervezték úgy, hogy két-, illetve háromsoros golyóscsapágyakat helyeznek elöl, illetve hátul. Ezenkívül a 8″ és 10″ főorsókat úgy tervezték, hogy illeszkedjenek a merev orsószerkezethez a kétsoros görgős csapágy és a szögérintkező csapágy kombinációjával, amely kiváló teljesítményt nyújt nagy igénybevételű vágásnál.

strunguri CNC SE2200LC - arbore principal

Ezenkívül a ribstar szalagot alkalmaztuk, hogy minimalizáljuk a szalag csúszását és zaját a feldolgozás során, és ez a fejlesztés javította a munka teljesítményét és növelte a feldolgozási stabilitást az olaj beáramlása okozta csapágykárosodás minimalizálásával.

Gyors és durva forgácsolási és marási műveletekre tervezett tengelyek

Emellett a Ribstar szíj alkalmazásával a megmunkálási teljesítmény is javul a zaj és a szíjcsúszási problémák minimalizálása miatt. A tengelyt labirintus szerkezetűre tervezték a hűtőfolyadék által okozott esetleges csapágysérülések csökkentése és a megmunkálás stabilitásának javítása érdekében.

arbore principal puternic pentru așchiere grea

C-tengely vezérlés

Az SE sorozat C-tengelye 0,001°-ig szabályozható, ami lehetővé teszi a különböző formák megmunkálását.

Segédorsó („S” típus)

A szíj típusú segédorsót úgy tervezték, hogy a folyamatos megmunkálás során minimalizálja a termikus elmozdulást, és a nagy igénybevételű forgácsolástól a nagy sebességű megmunkálásig kínál megoldást. Amikor a főorsó forgácsolása befejeződik, a mellékorsó forgása szinkronizálódik a főorsóval, lehetővé téve, hogy a munkadarab átkerüljön a mellékorsóra, és a munkadarab hátoldalán megkezdődhet a megmunkálás.

Arborele Secundar (tip-S)

Az integrált „S” típusú másodlagos tengely 10″/ 152,4 mm-es univerzális tengellyel rendelkezik, amely a C tengely segítségével megnöveli a megmunkálási területet és javítja a megmunkálást. A C tengely a marótorony alkalmazásakor 0,001°-ot képes szabályozni.

CNC szegnyereg

Szegnyereg (hidraulikusan működtetett) numerikus pozícióvezérléssel (szabványos „L” típusú esztergákhoz).

Păpusă mobilă CNC

Revolver

A revolver indexelési pozíciójának folyamatos pontosságát egy nagy teljesítményű, nagy sebességű szervomotor biztosítja. A 3 darabos tengelykapcsoló és az alkalmazott emelésmentes módszer megakadályozza, hogy idegen anyag kerüljön a revolverbe.

Turelă strunguri CNC SE2200A

Maró szerszámtartó

A megmunkálási kapacitás megnőtt az egyenes marófej szerszámtartóval, amely oldalról is megmunkálhatja az alkatrészeket, és a szögmaró szerszámtartóval, amely különböző műveletek elvégzésére alkalmas.

70 bar nagynyomású hűtőfolyadék

A revolverfejet 70 bar nagynyomású hűtőfolyadék használatára tervezték, és optimális teljesítményt mutat a nehezen vágható anyagok megmunkálásakor.

BMT45 torony (Malom torony)

A BMT torony négy csavarral és egy kulccsal rögzíti a szerszámot a szerszámon a torony rögzítési felülete, amely lehetővé teszi a torony erőteljes rögzítését szerszám, amely nagy megbízhatóságot biztosít a merevség és a pontosság terén.

Turelă Centre de strunjire SE2200A

Marószerszám-tartó

A megmunkálási kapacitás nőtt az egyenes marófejű szerszámtartóval, amely oldalról tud alkatrészeket megmunkálni, és a szögletes marószerszám-tartóval, amely különféle műveleteket tud végrehajtani.

FANUC numerikus vezérlés

A gép jellemzői idővel változnak a terhelés, a hőmérséklet, a gép helyzete, a kopás stb. változásai miatt. Az intelligens gépvezérlés olyan funkciók összessége, amelyek a különböző gépvezérlési funkciókat javítják. Ezek az „intelligens” funkciók automatikusan, valós időben alkalmazkodnak a változó gépkörülményekhez. A legrövidebb ciklusidők, a legnagyobb pontosság és a feldolgozás minősége fenntartható módon érhető el.

Az intelligens adaptív vezérlés például az előtolási sebességet a tengely tényleges terheléséhez és a hőmérséklethez igazítja a nagyolás során. Ezáltal a Smart Adaptive Control segít a szerszámgép teljesítményének kihasználásában és a megmunkálási ciklus csökkentésében.

Egy másik példa az intelligens megmunkálási pontvezérlésre. A funkció egy modell segítségével előre jelzi a megmunkálási pont mozgását, és csökkenti a rezgéseket. Ezáltal csökken a szerszám pozíció hibája, ezért a megmunkálási pontok intelligens vezérlése javítja a megmunkált alkatrészek felületi minőségét.

További funkciók

Q-Setter automata

A vágószerszámok gyors és pontos kalibrálása a q-beállítással (mini tapintásérzékelő) kiegészítve. Minden szerszámcsúcsot manuálisan megérintünk egy érzékelő segítségével, amely automatikusan beírja a pozíciót.

Q-Setter automat

Lineáris optikai vonalzó

A lineáris optikai vonalzók növelik a pozicionálási pontosságot és csökkentik a hődeformáció okozta torzulást, így pontosabb kész munkadarabot biztosítanak.

Riglele optice liniare măresc precizia de poziționare

Műszaki adatok SE2200LC

Max esztergálási átmérő [mm]350
Max esztergálási hossz [mm]549
Meghajtás típusaszíjas
Tokmány mérete [inch/mm]10″/254
Orsó fordulatszám [fordulat/perc]3,500
Orsó teljesítmény [kW]18.5/11
Orsó nyomaték [Nm]270/120
Mozgástartomány (X,Y) [mm]210/560
Gyorsjárati előtolás [m/min]30/36
Vezeték típusaLinearitás
Szerszámok száma12
Szerszám méret (esztergálás/marás) [mm]25/40
Marószerszám sebesség [fordulat/perc]

Műszaki adatok SE2200LMC

Max esztergálási átmérő [mm]300
Max esztergálási hossz [mm]499
Meghajtás típusaszíjas
Tokmány mérete [inch/mm]10″/254
Orsó fordulatszám [fordulat/perc]3,500
Orsó teljesítmény [kW]18.5/11
Orsó nyomaték [Nm]270/120
Mozgástartomány (X,Y) [mm]210/560
Gyorsjárati előtolás [m/min]30/36
Vezeték típusaLinearitás
Szerszámok száma12
Szerszám méret (esztergálás/marás) [mm]20/32
Marószerszám sebesség [fordulat/perc]6,000

Videó megmunkálás SE2200

Hasonló termékek

Erőforrás külső hivatkozások