CNC eszterga E160

E160A | E160C

Az E160-as sorozatú CNC esztergagép, amelyet a Hyundai WIA több éves tapasztalattal és a legmodernebb technológiával tervezett, maximalizálja a termelékenységet, növelve a műszaki teljesítményt és a gazdasági hatékonyságot egyaránt.

Strung CNC E160 A
  • 45°-os ferde, egy darabból álló merev ágyszerkezet
  • Minimális hőtorzulás
  • A gépszerkezetet a termelékenység maximalizálására tervezték
  • Kategóriájában a legjobb gyorsmeneti sebesség : 30 m/perc
  • A legmegbízhatóbb nagysebességű szervoforgató : 0,1mp/lépés
  • Környezetbarát, külön hűtőfolyadék- és kenőanyag-konstrukció
  • Kompakt kialakítás, korlátozott helyre telepíthető.
  • Ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a tokmányhoz és a szerszámokhoz való kényelmes hozzáférést

Nagy pontosságú és merevségű egyrészes szerkezet

Az E160 sorozatú CNC esztergagépet 45 fokos ferde ágyazással tervezték, négyzetes típusú és cső típusú bordaszerkezettel kombinálva. Ez a különleges kialakítás növeli a merevséget és a rezgéselnyelő képességet, lehetővé téve a nagy pontosságú, erőteljes esztergálást.

Merev egyrészes CNC eszterga E160
Merev egyrészes CNC eszterga E160

Lineáris vezető

LM lineáris vezető

30 m/perc sebességű, gyors haladási sebességgel rendelkező LM vezetősínnel látták el az E160 sorozatot. Az LM-vezető hosszú üzemidő után is nagy pontosságot biztosít. Az LM vezetőpálya széles felülete minimalizálja a megmunkálás során gyakran előforduló kopást és csúszást.

Golyósorsó

A hőnövekedés kiküszöbölése és a pontosság növelése érdekében az összes tengelyt nagy pontosságú, kettős rögzítésű golyósorsók hajtják meg

Orsó

Az E160 sorozatú orsót precíz és rendkívül merev orsószerkezettel tervezték a DB tömbben elhelyezett nagy sebességű ferde hatásvonaló golyóscsapágyak alkalmazásával. Az erőteljes és intenzív forgácsolás során a biztonság érdekében az orsót P4 osztályú ferde hatásvonalú csapágyassal tervezték.

Revolver

A revolver indexelési pozíciójának folyamatos pontosságát egy nagy teljesítményű, nagy sebességű szervomotor biztosítja. A 3 darabos tengelykapcsoló és az alkalmazott emelésmentes módszer megakadályozza, hogy idegen anyag kerüljön a revolverbe.

3V bordás szíj alkalmazása

A szíjcsúszás csökken az eddigi ékszíj, V-bordás szíjra történő cseréjével. Az orsó motorjai közötti távolságot optimalizálják, hogy csökkenjen az orsó rezgése és a szíj élettartama növekedjen.

Blokkszerszám

Gang típusú blokkszerszám
A szerszámtól szerszámig tartó idő csökkentésével a termelékenység alapvetően javult a kis méretű alkatrészek megmunkálása során.

Numerikus vezérlés FANUC 0i Plus

FANUC 0i Plus numerikus vezérlésA FANUC 0i-F Plus numerikus vezérlés egyszerű, költségoptimalizált megoldást kínál a legtöbb általános feldolgozási alkalmazáshoz.
Használatra készen, a legmodernebb hardverrel és a legtöbb esztergálási és marási folyamathoz szükséges teljes szabványos szoftvercsomaggal büszkélkedhet.

Controlul numeric FANUC 0i-F Plus

A testreszabási funkciókat már tartalmazza, és egyszerű módot biztosítanak az alkalmazáshoz igazított HMI képernyők létrehozására. A 0i-F Plus sorozat teljes mértékben kompatibilis a régebbi FANuC 0 és 0i CNC-kel is, és ugyanazzal a programozással rendelkezik, mint a fejlettebb FANuC vezérlések. Ennek előnye, hogy a meglévő programok azonnal felhasználhatók, és új programok fejleszthetők. Ez a CNC a FANUC szervotechnológiája által kínált nagy teljesítményt nyújtja, és az egész termékcsaládban ugyanazt a könnyen kezelhető kényelmet kínálja.

Műszaki adatok E160A

Max esztergálási átmérő [mm]280
Max esztergálási hossz [mm]300
Meghajtás típusaszíjas
Tokmány mérete [inch/mm]6″/152.4
Orsó fordulatszám [fordulat/perc6,000
Motor teljesítmény [kW]11/7.5
Tengely nyomatéka [Nm]35.8/70
Mozgástartomány (X,Y) [mm]165/330
Gyorsjárat [m/min]30/30
Vezető típusalineáris
Szerszámok száma12
Szerszám méret (esztergálás/marás) [mm]20/32
Strung CNC E160 C

Műszaki adatok E160C

Max esztergálási átmérő [mm]280
Max esztergálási hossz [mm]280
Meghajtás típusaszíjas
Tokmány mérete [inch/mm]8″/203.2
Orsó fordulatszám [fordulat/perc]4,000
Motor teljesítmény [kW]11/7.5
Tengely nyomatéka [Nm]64.4/126
Mozgástartomány (X,Y) [mm]165/330
Gyorsjárat [m/min]30/30
Vezető típusalineáris
Szerszámok száma10
Szerszám méret (esztergálás/marás)25/32

Hasonló termékek

Külső forrás / hivatkozások