KH80G Vízszintes Megmunkáló Központ

KH80G

A K80G egy vízszintes CNC megmunkáló központ mozgó oszlopon kialakított Z-tengellyel, hődeformáció mentes kialakítással, nagy sebességek melletti pontossággal és ismételhetőséggel.

centru orizontal cnc KH80G
Horizontal center CNC KH80G
  • A CNC KH80G vízszintes megmunkáló központ kategóriájában a legnagyobb munkaterülettel rendelkezik, maximális megmunkálási hossza 1150 (45,2″), 1150 mm (45,2″) magassággal.
  • Big Plus #50 típusú főorsó 2 fokozatú fogaskerék hajtóművel (opció)
  • Főorsó 3 fokozatú fogaskerék hajtóművel a nagy igénybevételű forgácsoláshoz
  • Orsó olajhűtő rendszer a nagy pontosság érdekében
  • Shuttle típusú palettaváltó rendszer
  • Optimalizált szánvezetékek minden tengelyen
  • Speciálisan tervezett oszlop, amely minimalizálja a hőtágulást

Felépítés

„T” típusú ágy

Az ágy „T” alakú szerkezete nagy ágymagassággal és öntvényvastagsággal lett kialakítva az optimális merevség biztosítása érdekében.

Mozgó oszlopszerkezet

A mozgó oszlopos Z-tengely lehetővé teszi a nagyméretű munkadarabok pontos megmunkálását, és megakadályozza az asztal lehajlását betöltés vagy megmunkálás közben. A 860 mm (33,9″) oszlopszélesség minden körülmények között precíz megmunkálást biztosít. Emellett a termikusan szimmetrikus oszlopszerkezet minimalizálja a hőtágulást

Szánvezeték

A KH80G két féle vezetéket alkalmaz. Az Y-tengelyen a nagy terheléshez stabil csúszóvezetékekekt, az X/Z-tengelyen pedig lineáris vezetékeket a könnyebb futáshoz, amelyek kiváló előtolási képességet biztosítanak.

KH80G vízszintes CNC megmunkáló központ szánvezetéke

Aerosztatikus lebegő vezeték

Az aerosztatikus lebegő vezetékek alkalmazásával csökken a Z-tengely terhelése. Ezáltal, a pozicionálási és ismétlési pontosság hosszú ideig megőrizhető.

Főorsó

3 fokozatú fogaskerék hajtóműves főorsó

centru orizontal cnc KH80G - angrenaj cutie viteză în 2 trepte

A KH80G 3 fokozatú fogaskerék hajtóművel készült, amely alacsony fordulatszámon nagy nyomatékot, magas fordulatszámon pedig stabilitást biztosít.

Orsóhűtés

Az orsó hőmérséklete szabályozható az olajhűtő használatával. Ez biztosítja az olaj állandó hőmérsékletét és minimalizálja a hőtágulást.

Főorsón keresztüli szerszámhűtés (20/30/70 bar)

A főorsón keresztüli belső hűtés rendkívül hasznos mély furatoknál. Segít növelni a szerszám élettartamát, miközben csökkenti a ciklusidőt.

Munkatér hűtés

A tengelyen lévő 8 fúvóka javítja a pontosságot azáltal, hogy változtatható irányban hűtőfolyadékot juttat a megmunkálási területre.

centru orizontal cnc KH80G - sistem de răcire prin arbore

Shuttle típusú palettváltó

A KH80G alapfelszereltségként shuttle típusú automatikus palettaváltóval van felszerelve. A paletta elforgatható a megmunkált alkatrészek gyors és egyszerű be- és kirakása érdekében.

Levegős tisztító rendszer

A palettaváltási ciklus során az asztalon lévő kúpokból érkező erős légsugarak segítenek eltávolítani a forgácsot, és tiszta felületet biztosítanak a paletta elhelyezéséhez. Ez adja a paletta nagy pontosságú pozicionálását és garantálja az optimális merevséget.

centru orizontal cnc KH80G - sistem paletabil

Szerszámtár

A KH80G különböző szerszámtárakat kínál, amelyek kibővítik a megmunkálási lehetőségekett. A rögzített címzésű szerszámválasztási módszer növeli a kényelmet. A szerszámcsere ideje 3,5 s-ra rövidült, ami segít csökkenteni a mellékidőt. A 2 féle, a nehéz szerszámokhoz (27kg [59.5lb]) és a standard szerszámokhoz (15kg [33lb]) kialakított, szerszámváltási ciklus szintén növeli a kényelmet.

centru orizontal cnc KH80G - magazie scule generoasă

Műszaki adatok KH80G

Asztal mérete [mm]800×800
Asztal terhelhetőségey [kg]2 – 2,200
Főorsó meghajtás [típusa]fogaskerék
Főorsókúp kialakítása [típusa]BT50
Max. főorsó fordulatszám [rot/min]4,500
Főorsó teljesítmény [kW]26/22
Főorsó motor nyomatéka [Nm]1,500/1,275
Mozgástartomány (X/Y/Z) [mm]1,250/1,000/850
Gyorsjárat (X/Y/Z) [m/min]18/18/18
Szánvezeték típusaLM
Szerszám férőhelyek száma40
Szerszámcsere idő [sec]9.5
APC típusaSHUTTLE
Raklapcsere idő [sec]28
Raklapok száma2

Hasonló termékek

Források / Külső hivatkozások