KH1000 Vízszintes Megmunkáló Központ

KH1000

A KH1000 egy vízszintes CNC megmunkáló központ mozgó oszlopon kialakított Z-tengellyel, hődeformáció mentes kialakítással, nagy sebességek melletti pontossággal és ismételhetőséggel.

centru orizontal cnc KH1000
  • A KH1000 vízszintes CNC megmunkálóközpont a kategóriájában a legnagyobb munkaterülettel rendelkezik, maximális megmunkálási hossza 1900 (74,8″), 1500 mm (59″) magassággal.
  • Nagy nyomatékú, (8.000 Nm) és 4.500 fordulat/perc fordulatszámú orsók állnak rendelkezésre
  • Big Plus #50 típusú főorsó 2 fokozatú fogaskerék hajtóművel (opció)
  • Orsó olajhűtő rendszer a nagy pontosság érdekében
  • Shuttle típusú palettaváltó rendszer
  • Csúszóvezetékek minden tengelyen a nagy merevség érdekében
  • 8 ponton felfekvő vezetékek az Y-tengelyen
  • Speciálisan tervezett oszlop, amely minimalizálja a hőtágulást

Felépítés

Fordított „T” típusú ágy

Az ágyat fordított „T” szerkezettel tervezték, ahol a megfelelő magasság és vastagság nagy merevséget biztosít.

Mozgó oszlopszerkezet

A mozgó oszlopos Z-tengely meggátolja az asztal lehajlását a betöltés vagy a megmunkálás során. Emellett az oszlop duplafalú szerkezete minimalizálja a hőtágulást és maximalizálja az X-tengelyen ébredő forgácsolási erőt, ami kiváló teljesítményt biztosít a nagy igénybevételű forgácsolás során.

Szánvezeték

A négyszögletű szánvezetékek hatékonyan ellensúlyozzák a mozgótengelyek rezgéseit, lehetővé téve a nagy pontosságú gyártmányok megmunkálását.

Aerosztatikus lebegő vezeték

Az aerosztatikus lebegő vezetékek alkalmazásával csökken a Z-tengely terhelése. Ezáltal, a pozicionálási és ismétlési pontosság hosszú ideig megőrizhető.

8 ponton felfekvő szánvezeték az Y-tengelyen

Az Y-tengely szánvezetékének 8 pontjával érintkezik az orsófej. Ez az új módszer lehetővé teszi, hogy az orsófej által keltett forgácsolási erőket az Y-tengely csúszóvezetékei elnyeljék, ami javítja a nagy igénybevételű forgácsolási képességet, a pontosságot és a felület minőségét.

Főorsó

2 fokozatú fogaskerék hajtóműves főorsó

A KH1000-et 2 fokozatú fogaskerék hajtóművel tervezték (opcióként 3 fokozatú fogaskerék hajtómű), amely alacsony fordulatszámon nagy nyomatékot és magas fordulatszámon stabilitást biztosít. A 26 kW (35 LE) maximális teljesítményű és 8000 fordulat/perc maximális fordulatszámú váltakozó áramú orsómotor alkalmas nagy igénybevételű és nagy sebességű megmunkáláshoz. Az orsó olajhűtő rendszerét úgy tervezték, hogy minimalizálja a hőtágulást.

centru orizontal cnc KH1000 - angrenaj cutie vitezp 2-3 trepte

Beépített orsó

Az ultraprecíziós osztályú, ferde hatásvonalú golyóscsapágyak használatával elérhető a főtengely nagy gyorsulása / lassulása. A orsófejet úgy tervezték, hogy csökkentse a hődeformációt, ami lehetővé teszi a nagy pontosság fenntartását.

Orsóhűtés

Az orsó hőmérséklete szabályozható az olajhűtő használatával. Ez biztosítja az olaj állandó hőmérsékletét és minimalizálja a hőtágulást.

Főorsón keresztüli szerszámhűtés (20/30/70 bar)

A főorsón keresztüli belső hűtés rendkívül hasznos mély furatoknál. Segít növelni a szerszám élettartamát, miközben csökkenti a ciklusidőt.

Munkatér hűtés

A tengelyen lévő 8 fúvóka javítja a pontosságot azáltal, hogy változtatható irányban hűtőfolyadékot juttat a megmunkálási területre.

centru orizontal cnc KH1000 - sistem de răcire prin arbore

Shuttle típusú palettváltó

A KH1000 alapfelszereltségként shuttle típusú automatikus palettaváltóval van felszerelve. A paletta elforgatható a megmunkált alkatrészek gyors és egyszerű be- és kirakása érdekében. A megfogó lemezek által biztosított erős rögzítés lehetővé teszi a nagy igénybevételű forgácsolást.

centru orizontal cnc KH80G - sistem paletare dublă automată

Levegős tisztító rendszer

A palettaváltási ciklus során az asztalon lévő kúpokból érkező erős légsugarak segítenek eltávolítani a forgácsot, és tiszta felületet biztosítanak a paletta elhelyezéséhez. Ez adja a paletta nagy pontosságú pozicionálását és garantálja az optimális merevséget.

Automatikus szerszámváltó és szerszámtár

A KH1000 különböző szerszámtárakat kínál, amelyek kibővítik a megmunkálási lehetőségekett. A rögzített címzésű szerszámválasztási módszer és a 2 féle, a nehéz szerszámokhoz és a standard szerszámokhoz kialakított, szerszámváltási ciklus növelik a kényelmet.

centru orizontal cnc KH1000 - magazie scule generoasă

Műszaki adatok KH1000

Asztal mérete [mm]1,000×1,000
Asztal terhelhetőségey [kg]2 – 3,000
Főorsó meghajtás [típusa]Fogaskerék (2 fokozatú)
Főorsókúp kialakítása [típusa]BBT50
Max. főorsó fordulatszám [rot/min]8,000
Főorsó teljesítmény [kW]26/22
Főorsó motor nyomatéka [Nm]807/686
Mozgástartomány (X/Y/Z) [mm]2,100/1,350/1,400
Gyorsjárat (X/Y/Z) [m/min]20/20/20
Szánvezeték típusacsúszóvezeték
Szerszám férőhelyek száma60
Szerszámcsere idő
(Chip To Chip) [sec]
16.7
Raklapok száma2
APC típusaSHUTTLE
Raklapcsere idő [sec]110

Videó KH1000-ről

Hasonló termékek

Források / Külső hivatkozások