Rólunk

A Grintech KFT az új és használt CNC szerszámgépek európai forgalmazója. Cégünk Budapesten található és teljeskörű megmunkálási megoldást nyújt szervizzel együtt. A Grintech-et több éves tapasztalatra alapozva alapították, hogy a gyártási tapasztalatokat a legfejlettebb technológiákkal ötvözzék.

Ezzel a kettővel professzionális szolgáltatást kínálunk a CNC gépek terén, kielégítve ügyfeleinket a gép kiválasztásának és specifikációjának szakaszától az átadáson át a beszerelésig és a szerszámgép használatának oktatásáig.

Alkalmazásmérnök csapatunk az eladás előtt ciklusidő-tanulmányokkal és költségmegtérülési tervvel segíti Önt a megfelelő technológia kiválasztásában, majd az értékesítést követően a technológiát gyártásba állítjuk.

Gondosan elemezzük minden ügyfél termelési igényeit, hogy megtaláljuk ügyfeleink számára a legjobb megoldást

A géppel végzett munka során karbantartást biztosítunk.

Ügyfeleinkkel ápolt hosszú kapcsolatunkban hiszünk abban, hogy szolgáltatásunk alapja az erős bizalom, ezért legfontosabbnak tartjuk ügyfeleink bizalmának megtartását, sőt megerősítését.

Partnerségünk az első találkozásunktól kezdődik, végigvezeti Önt a projekttervezés során, és támogatja Önt a megvalósítás, a képzés és az értékesítés utáni gondozás során.

A Grintech Kft. szakemberei az Ön sikeréért dolgoznak.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!