Rólunk

A Grintech Kft. a Hyundai-WIA CNC szerszámgépek és teljes megmunlkálási megoldások magyarországi kizárólagos forgalmazója. A Grintech alapítója a gyártási ismeretet és a legfejlettebb technológiákat kombináló többéves tapasztalatra építette fel cégét.

Ezzel a kombinációval professzionális szolgáltatást kínálunk a CNC gépek terén, ügyfeleink megelégedésére, a gép kiválasztásának és specifikációjának szakaszától az átadáson át a telepítéséig és a szerszámgép használatának oktatásáig.

Applikációs mérnök csapatunk az értékesítés előtt segít kiválasztani a megfelelő technológiát, ciklusidő-tanulmányokkal és költségmegtérülési tervvel, majd az eladás után a technológia gyártásba helyezésével.

Körültekintően elemezzük ügyfeleink termelési szükségleteit, hogy a legjobb megoldást találhassuk meg számukra.

A gép működéséhez karbantartást biztosítunk.

Hiszünk az ügyfeleinkkel való hosszútávú kapcsolatunkban és abban, hogy szolgáltatásunk alapja az erős bizalom, ezért a legfontosabbnak tartjuk ügyfeleink bizalmának megtartását, sőt megerősítését.

Partnerségünk az első találkozón kezdődik, végigkísérjük a projekt tervezést és támogatjuk a megvalósításban képzésekkel és vevőgondozással.

A Grintech Kft. szakembere – mint a Hyundai Wia termékek kizárólagos forgalmazója – az Ön sikeréért dolgozik.

Lépjen velünk kapcsolatba azonnal!