F750B Függőleges Megmunkáló Központ

F750B

Az F750B megmunkáló központ egy 3 tengelyes CNC szerszámgép merev vezetékekkel, nagy tömeggel és forgácsolási sebességgel, valamint opcionálisan 5 tengelyes megmunkálással.

centru prelucrare vertical F750B
  • Főorsó ultraprecíz hengergörgős csapágyakkal
  • A merev, hajtóműves főorsó nagy igénybevételű forgácsolást tesz lehetővé
  • Minden tengelyen csúszóvezetékek a kiváló, nagy igénybevételű forgácsoláshoz
  • 4 vezeték 10 érintkezőfelülettel (F960B)
  • Aerosztatikus lebegő vezeték az előtolási terhelés csökkentése érdekében
  • HYUNDAI-iTROL vezérlés a különböző megmunkáló szoftverekhez

Felépítés

Az F750B-t a Hyundai WIA egyedi szerkezeti elemzésével optimális felépítésűre tervezték. Különösen az ágy és az oszlop merevségének javítása teszi kiváló teljesítményűvé még a nagy igénybevételű megmunkálások során is.

Egy részből álló magas oszlop

Opcionálisan, egy részből álló magas oszlop is rendelkezésre áll a Z-tengely magasságáig. Ez az opció segít a nagyobb darabok, például öntvényházak megmunkálásában.

Az oszlop és a váz nagy merevségű kialakítása

Az ágyon lévő oszlopszerelési felület stabil kialakítása biztosítja a szerkezet alapvető merevségét.

Nagy munkaterületű asztal

A nagyméretű, 1800×700 mm-es asztal alkalmas nagy méretű munkadarabok megfogására. Az asztal maximális terhelhetősége akár 2000 kg is lehet, ami megmutatja, hogy a gép nagy igénybevételű feladatok elvégzésére is képes.

Forgó asztal

Az NCRT lehetővé teszi az akár 5 tengelyes megmunkálást is, amivel sokféle munkadarab munkálható meg.

Turbinalapát megmunkálása opcionális forgó asztallal

Szánvezeték

Az F750B függőleges megmunkálóközpont csúszóvezetékkel van felszerelve, ami lehetővé teszi az előtolás erejének egyenletes elosztását az egyes vezetékeken. Így kiváló teljesítményt biztosít nagy igénybevételű forgácsolásnál a nagy merevséggel, a stabil előtolási szerkezettel és a megnövelt csúszóvezetékes szánnal.

Kettős rögzítésű golyósorsó

Az előfeszített golyósorsó minimalizálja a hőtágulást és összehúzódást, illetve tovább erősíti a merevséget a kettős rögzítéssel. Ezenkívül a golyósorsók és a rendkívül megbízható digitális szervomotorok fémlemezes tengelykapcsolóval vannak csatlakoztatva a tengelykapcsoló törésének és a holtjáték elkerülése miatt.

Aerosztatikus lebegő vezeték

Az aerosztatikus lebegő vezetékek alkalmazásakor az X/Z-tengely előtolási terhelése csökken. Ezért a pozicionálás és az ismételhetőség pontossága hosszú ideig megőrizhető.

Főorsó

Fogaskerék

A 12.000 fordulat/perces motororsó minimálisra csökkenti a főorsóra átvitt rezgést. Kiváló teljesítményt biztosít az öntőszerszámok és a nagy pontosságú termékek megmunkálása során.

Két fokozatú hajtóműves főorsó

centru prelucrare vertical F750B - cuplaj cutie de viteze

Az orsót hengergörgős csapágyakkal, vastagabb orsófejjel és megnövelt peremátmérővel tervezték. Emellett a továbbfejlesztett nagy szorítóerő lehetővé teszi a megmunkálási képesség javítását. A két fokozatú hajtóműves főorsó alacsony fordulatszámon nagy nyomatékot és nagy fordulatszámon stabil forgást biztosít, lehetővé téve a megmunkálások széles körét.

Motororsó (opció)

centru prelucrare vertical F750B - motor integrat în arborele principal

A főorsóba integrált, legfeljebb 12.000 fordulat/perc sebességű, motor csökkentheti a szerszámra átvitt rezgéseket. Kiváló teljesítményt biztosít öntőszerszámok és nagy pontosságú alkatrészek megmunkálása során.

Orsóhűtés

Az orsó hűtőrendszere minimalizálja a hosszabb megmunkálási műveletek során fellépő hőtágulást, és a termikus stabilitással folyamatos pontosságot biztosít.

Főorsón keresztüli hűtés (20/30/70 bar)

A főorsón keresztüli belső hűtés rendkívül hasznos mély furatoknál. Segít növelni a szerszám élettartamát, miközben csökkenti a ciklusidőt.

Automatikus szerszámváltó és szerszámtár

centru prelucrare vertical F750B - Magazie 20 de scule

Az F750B szerszámtára alapfelszereltségként 20 szerszámot, opcionálisan 30 szerszámot tartalmaz. A szélesebb szerszámválasztéknak és a véletlenszerű szerszámkiválasztási módszernek köszönhetően javult a szerszámcsere ideje. Az ikerkaros szerszámváltó gyorsabb és megbízhatóbb szerszámcserét biztosít, ami segít csökkenteni a ciklusidőt.

Műszaki adatok F750B

Asztal mérete [mm]1,800×700
Asztal terhelhetőségey [kg]2,000
Főorsó meghajtás [típusa]fogaskerék
Főorsókúp kialakítása [típus]BBT50
Max. főorsó fordulatszám [ford/perc]4,500
Főorsó teljesítmény [kW]18.5/15
Főorsó motor nyomatéka [Nm]893/732
Mozgástartomány (X/Y/Z) [mm]1,550/750/720
Gyorsjárat (X/Y/Z) [m/perc]16/16/12
Szánvezeték típusacsúszóvezeték
Szerszám férőhelyek száma20
Szerszámcsere idő
(Chip To Chip) [sec]
8.5

Hasonló termékek

Erőforrás külső hivatkozások