KF5600M függőleges megmunkáló központ

KF5600M

A KF5600M Vertical Machining Center egy 3 tengelyes gép merev vezetőpályákkal, nagy tömeggel és vágási sebességgel a formaipar számára.

KF5600M Vertical Machining Center
  • Beépített 20 000-es fordulatszámú orsó a kiváló minőségű formafeldolgozáshoz
  • Formacsomagok az optimális formagyártáshoz
  • Nagy sebességű görgős típusú LM vezető és golyós csavar.
  • Továbbfejlesztett forgácsfeldolgozási képességek a felső típusú szállítószalag alkalmazásával

A legmodernebb függőleges megmunkálóközpont nagy sebességgel és nagy munkaterülettel

Nagy pontosságú szerkezet

Optimális szerkezeti elemzés

A KF-II sorozatot úgy tervezték meg, hogy optimális szerkezettel rendelkezzen a Hyundai WIA egyedülálló szerkezeti elemzése révén. Különösen az ágy és az oszlop merevségének növelése teszi kiváló teljesítményt még nagy igénybevételű vágás során is.

KF5600M Vertical Machining Center

Egy darab magas oszlop (Direct Sp.)

Opcióként egy darab magas oszlop áll rendelkezésre a z tengely magasságáig. Ez az opció nagyobb termékek, például rackházak feldolgozását segíti elő.

prelucrare matriță pe centre verticale CNC KF4600II

Útmutatók

Nagy sebességű görgős LM vezetőpálya

A lineáris görgős vezetőpályák csökkentik a nem vágási időt és nagy merevséget biztosítanak. Mindegyik tengely közvetlenül kapcsolódik egy rendkívül megbízható digitális szervomotorhoz, hogy nagy merevséget és minimális hőeltolódást biztosítson.

Javítás a csúszdában

A csúszófedél megnövelt lejtése megkönnyíti a forgácselhelyezést és minimalizálja a csúszófedél törését.

Dupla horgonyzott golyós csavar

Az előfeszített golyóscsavar minimálisra csökkenti a hő hatására bekövetkező tágulást és összehúzódást, és tovább erősíti a merevséget a kettős horgonyos támasztó módszerrel. Ezenkívül a golyóscsavarok és a rendkívül megbízható digitális szervomotorok összekapcsolása fémlemezes tengelykapcsolókkal van összekötve, hogy csökkentse a tengelykapcsoló törését és holtjátékát.

A Z-tengelyű golyóscsavar tartósságának növelése

A csapágy élettartama jelentősen megnőtt az orsószerkezet és a kenési módszer optimalizálásával.

Anya hűtő golyós csavar

Az anyák hűtőgömbcsavarjai minden tengelyen csökkentik a termikus elmozdulást, ami javítja a precíziós megmunkálási képességet. (KF5600M/6700M)

Orsó

Beépített orsó (KF5600M/6700M)

A 20 000 fordulat/perc fordulatszámú beépített orsó minimálisra csökkenti az orsóra továbbított vibrációt. Kiváló megmunkálási teljesítményt tesz lehetővé öntőformákban és nagy pontosságú termékekben.

Spindle

Orsóhűtés (szokásos 10 000 ford./perc felett)

A KF5600M függőleges megmunkáló központ orsóhűtő rendszere minimálisra csökkenti a hőeltolódást, amely a hosszan tartó megmunkálási műveletek során előfordulhat, és folyamatos pontosságot biztosít a hőstabilitás alapján.

Orsó hűtőfolyadékon keresztül (20/30/70 bar)

Through Spindle Coolant (20/30/70 bar)

Az orsón keresztüli hűtőfolyadék rendkívül hasznos mély lyukak fúrásakor. Segít megnövelni a szerszám élettartamát, miközben csökkenti a ciklusidőt. A forgócsukló jobb minősége megakadályozza az olajszivárgást.

ATC & Magazin

Nagy sebességű ATC

KF5600M Vertical Machining Center
ATC de mare viteză

A szervomotorok helyzetszabályozása ikerkaros ATC-n keresztül megtörtént drasztikusan javult. Emellett a szerszámcsere is lett
könnyebb, jelentősen csökkentve a vágási időt. A Twin Arm ATC helyzetszabályozása drasztikusan javult. Az ikerkaros ATC gyorsabb szerszámcserét és nagyobb termelékenységet tesz lehetővé.

Magazin

A szerszámtárban alapfelszereltségként 30 és 40 darab szerszám található választási lehetőség. A szélesebb szerszámválaszték és a véletlenszerű eszköz miatt kiválasztási módszer, a szerszámcsere ideje javult.

Forgácslerakó oldat és hűtőfolyadék egység

Belső csigás forgácsszállító (előre/hátra forgás funkció)

Kétcsavaros forgácsszállítószalagok találhatók az ágy mindkét oldalán, ami kényelmessé teszi a forgács eltávolítását. A belső csavar és a forgácsszállító egyidejűleg működik, előzetes egyeztetéssel külön vezérelhető.

KF5600M Vertical Machining Center

(Három csavar a hátsó típusú szállítószalaghoz: 2 oldal + 1 elülső). Ezen túlmenően a forgácseltávolítási képesség jelentősen javult az opcionális ágyöblítő hűtőfolyadéknak köszönhetően.

NC forgóasztal és hidraulikus tápegység

Különféle formájú termékek feldolgozhatók az NC forgóasztal használatával. Ezenkívül a 100 bar nagynyomású hidraulikus egység a rögzítéshez növeli a fogak szorító erejét.

Műszaki adatok KF5600M

Asztal mérete [mm]1250×560
Asztal terhelhetőségey [kg]1,000
Főorsó meghajtás [típusa]Built in
Főorsókúp kialakítása [típusa]BBT40
Max. főorsó fordulatszám [rot/min]20,000
Főorsó teljesítmény [kW]22/18.5
Főorsó motor nyomatéka [Nm]98/80
Mozgástartomány (X/Y/Z) [mm]1100/560/520
Gyorsjárat (X/Y/Z) [m/min]36/36/30
Vezeték [típusa]LM
Szerszám férőhelyek száma30
Szerszámcsere idő
(Chip To Chip) [sec]
3.2

Hasonló termékek

Erőforrás külső hivatkozások