CNC esztergaközpontok L300C

L300C | L300LC

Az L300C CNC esztergaközpont sorozat, amelyet a Hyundai WIA több éves szakértelemmel és a legújabb technológiával tervezett olyan esztergaközpont, amely maximalizálja a termelékenységet és a teljesítményt.

  • Az összes tengelyen doboz típusú vezető biztosítja a szilárdságot
  • Nagy pontosságú közvetlen összeköttetés, és rendkívül robusztus, minden egyben szerkezet
  • Nagy pontosságú előfeszített kettős rögzítési módszer
  • Minimális hődeformáció a főorsóban
  • A fogaskerék nélküli főorsó típusok mindegyike marótoronnyal van felszerelve.
  • Nagy furatú orsó (L300C sorozat)
centre strunjire L300A / strunjire interioară

Egyrészes ágyszerkezet

Nagy pontosság és merevség, egy darabból álló szerkezet
Az L300C 45°-os ferde ágyszerkezetű, a kifejlesztett
végeselem-elemzés (FEA) segítségével a rezgések elnyelése és a hőnövekedés minimalizálása érdekében. Ez stabilizált platformot biztosít a nagy teljesítményű, pontos forgácsolási képességekhez.

batiu structură monobloc înclinat la 45

Integrált hűtőközeg-tartály

A hűtőközeg-tartályt különálló szerkezetről egy darabból álló szerkezetre cserélték a túlfolyás és az eltömődés megelőzése érdekében. Lehetőség van a forgács eltávolítására a gép jobb oldaláról, ami növeli a forgácseltávolítási képességet

Vezetőpálya

Nagy sebességű görgős LM vezetőpálya
Az L300 sorozat minden tengelyét dobozos vezetőpályával tervezték a jobb mozgási képesség érdekében. A dobozos vezetőpályák nagyszerű teljesítményt nyújtanak a nagy igénybevételű forgácsolás okozta rezgések ellensúlyozásában.

Golyósorsó

A nagy átmérőjű, előfeszítéssel ellátott golyósorsók megakadályozzák a hő okozta deformációt. A dupla rögzítésű támasztási módszer szintén javítja a merevséget.

Főorsó

Nagy sebességű és nagy igénybevételű forgácsolásra specializálódott orsó

centre strunjire L300A arbore principal

A főorsó széles tartományban állandó teljesítményű, és ugyanazt a szerkezetet használja, mint a nagy sebességű esztergaközpontok. Úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse a hőtágulást és stabil forgácsolást biztosítson. A megmunkálás során nagy sebességre képes. Különösen a csapágyak megnövelt megmunkálási és összeszerelési pontossága teszi lehetővé, hogy az orsóegység hosszú ideig megőrizze a nagy pontosságot.

C-tengelyes vezérlés („M” típus)

A C tengely 0,001°-os szabályozásra képes, ha maró tornyot alkalmaznak. A megmunkálási képesség esztergálással és marással erősödik.

Fogaskerék típusú orsó

A főorsó belsejében kétlépcsős meghajtási módszert alkalmaznak a nem marótornyos modelleknél (L300A/C/LA/LC), amely alacsony fordulatszámon erőteljes nyomatékot, nagy fordulatszámon pedig stabil forgást biztosít.

Fogaskerék nélküli orsó

A marótoronnyal (BMT-toronnyal) felszerelt modelleket fogaskerék nélküli módszerrel hajtják meg, ezáltal csökkentve a zajszintet és kiemelkedő felületi minőséget biztosítva.

8˝ segédorsó („S” típus)

centre strunjire L300A arbore secundar

A szíj típusú segédorsót úgy tervezték, hogy a folyamatos megmunkálás során minimalizálja a hőtágulást, és a nagy igénybevételű forgácsolástól a nagy sebességű megmunkálásig kínál megoldást. Amikor a főorsó forgácsolása befejeződik, az segédorsó forgása szinkronizálódik a főorsóval, lehetővé téve a munkadarab átadását a segédorsónak, és a munkadarab hátoldalán megkezdődhet a megmunkálás.

Revolver

Servo torony

Az L300C CNC esztergaközpontok revolverét nagy teljesítményű AC szervomotorral szerelik fel, ami javítja a megmunkálás megbízhatóságát. A 3 részes tengelykapcsoló kiváló teljesítményt mutat az indexelésben. A nagy teljesítményű hidraulikus szerszámrögzítés minimalizálja a terhelés okozta szerszámcsúcs eltérést.

centre strunjire L300A - turelă servo
Turelă acționată cu servomotor

20 Bar (290 psi) nagynyomású hűtőfolyadék

A torony 20 bar (290 psi) nagynyomású hűtőközeg használatára lett tervezve, és optimális teljesítményt mutat a nehezen forgácsolható anyagok megmunkálásában.

BMT65 torony

A BMT revolver négy csavarral és kulccsal rögzíti a szerszámot a revolver szerszámrögzítő felületéhez, ami lehetővé teszi a szerszám erőteljes megfogását, és nagy megbízhatóságot biztosít a merevség és a pontosság terén.

Marószerszám-tartó

A megmunkálási képesség az egyenes marófejes szerszámtartóval megnövekedett.


Speciális szerszám

Az L300A CNC esztergaközpontok sorozata magas hozzáadott értékű termékek megmunkálására alkalmas különböző forgószerszámok használatával. Nevezetesen van egy többszerszámos szerszámtartó, amellyel többféle szerszámot lehet egy tartóhoz rögzíteni, és egy excentrikus forgószerszám, amellyel excentrikus alkatrészeket lehet kezelni további tengelymozgás nélkül, ami megvalósíthatja a folyamat integrálását egy gépen.

L300C sorozatú nagy pontosságú CNC esztergaközpontok

Automatikus Q-Setter

A vágószerszámok gyors és pontos kalibrálása a q-setterrel kiegészítve. Minden egyes szerszámcsúcsot manuálisan érintenek egy érzékelő segítségével, amely automatikusan beviszi a pozíciót.

Lineáris skála

A lineáris skálák növelik a pozicionálási pontosságot és csökkentik a hőtágulás okozta torzulást, így pontosabb kész alkatrészt biztosítanak.

Munkadarab bemérő szonda

A munkadarab koordinátaértékek automatikusan beállíthatók az opcionális orsószondával.

Műszaki adatok L300C

Max esztergálási átmérő [mm]560
Max esztergálási hossz [mm]720
Meghajtás típusafogaskerék
Tokmány mérete [inch/mm]12″/304,8
Orsó fordulatszám [fordulat/perc]3,000
Orsó teljesítmény [kW]26/22
Orsó nyomaték [Nm]1131/957
Mozgástartomány (X,Y) [mm]355/750
Gyorsjárati előtolás [m/min]20/24
Vezető típusadoboz
Szerszámok száma12
Szerszám méret (esztergálás/marás) [mm]25/50

Műszaki adatok L300LC

Max esztergálási átmérő [mm]560
Max esztergálási hossz [mm]1,320
Meghajtás típusafogaskerék
Tokmány mérete [inch/mm]12″/304,8
Orsó fordulatszám [fordulat/perc]3,000
Orsó teljesítmény [kW]26/22
Orsó nyomaték [Nm]1131/957
Mozgástartomány (X,Y) [mm]355/1,350
Gyorsjárati előtolás [m/min]20/24
Vezető típusadoboz
Szerszámok száma12
Szerszám méret (esztergálás/marás) [mm]25/50

Hasonló termékek

Források / Külső hivatkozások