SZOLGÁLTATÁSAINK JELENTIK MÁRKÁNK HOZZÁADOTT ÉRTÉKÉT

Tudjuk, hogy ügyfeleink nemcsak gépeket szeretnének vásárolni, hanem megoldásokat is keresnek. Magasan képzett csapatunknak köszönhetően olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyekben megbízhat, mint például tanácsadás, megvalósíthatósági tanulmányok vagy bármilyen, a berendezéseinkkel kapcsolatos segítség.

A Grintech Kft. szakemberei – mint a Hyundai Wia szerszámgépek kizárólagos hazai forgalmazói – az Ön sikeréért dolgoznak!

Keressen bennünket bizalommal!

KULCSRAKÉSZ MEGOLDÁSOK

A megmunkálás területén a jelenlegi versenypiac kulcsrakész projektek megvalósítására vezetett minket. Elkötelezettek vagyunk a berendezések fejlesztése és szakszerűüzembe helyezése iránt. Hozzá segítjük Ügyfeleinket a megmunkálási folyamatok optimális megvalósításához.

TANÁCSADÁS

Erősségünk abban rejlik, hogy megértjük, partnereink erőforrásai megtakaríthatók a cég számára megfelelő eszközök és technológia választásával.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a kreatív gondolkodás és a kezdeti szakaszban történő helyes befektetés minden projekt sikerének legfontosabb része.

MÉRNÖKI TEVÉKENYSÉG

A legegyszerűbb és a legösszetettebb alkalmazásokra szakosodott, a gyártási folyamatok automatizálásával és a kulcsrakész megoldásokkal foglalkozó szakértői csapat támogatásával rendelkezünk. Innovatív gépeink egyre igényesebb automatizálási és irányítási mechanizmusokkal rendelkeznek. Megoldásként szakembereink segítenek a berendezések megvalósításában.

KÉPZÉS

Az ügyfélszolgálat iránti erős elkötelezettségünk arra késztet minket, hogy testreszabott tanfolyamokat kínáljunk az egyes projektek igényeihez igazítva. Mi képezzük az alkalmazottakat a gépek helyes használatára és annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb termelékenységű berendezéseket vásárolják meg. Emellett folyamatosan dolgozunk a szakemberek legmagasabb szintű képzésének frissítésén.

ÉRTÉKESÍTÉSI HÁLÓZAT

Közel vagyunk Ügyfeleinkhez! Rendelkezünk a szükséges emberi, technikai és szervezeti eszközökkel ahhoz, hogy ügyfeleink számára a legjobb megoldásokat nyújtsuk.