TSUDAKOMA -Japánban készült precizitás

Kiváló minőségű FORGÓASZTALOK a TSUDAKOMA-tól

A TSUDAKOMA olyan innovatív termékeket fejleszt, amelyek biztosítják ügyfelek elvárásait.

1991 májusában a TSUDAKOMA beköltözött a Nonoichi gyártóüzembe Kanazawa városában, amely a japán-tenger kikötővárosa és Ishikawa prefektúra közigazgatási központja, Japán fő szigetétől nyugatra. 18 720 négyzetméterével a Nonoichi létesítmény a világ legnagyobb forgóasztal-gyártó létesítménye.

A precíziós alkatrészeket, köztük a forgó indexelőasztalok szívét, a csigacsavart és a csigakereket teljesen légkondicionált helyiségekben gyártják és szerelik össze. A legmodernebb CNC-technológiával és számítógéppel támogatott gyártástervezéssel felszerelve.

Tervezés, fejlesztés és gyártás

Az új termékek és gyártási módszerek a jövőbe mutató készségekből és ötletekből erednek. A tervezéstől a piaci érettségig minden termék, legyen szó sorozatgyártásról vagy speciális modellekről, kiterjedt teszteken, ellenőrzéseken és elemzéseken megy keresztül.

A Tsudakoma garantálja a pontosságot, a minőséget és következésképpen a vevői elégedettséget. Modern CAD-programokat, 3D-s mérőgépeket és speciális berendezéseket használnak.

A hatékony fejlesztési munka csökkenti a tervezéstől a piacképes termékig tartó időt.

Végül minden új modellt a releváns jellemzők tekintetében reális forgatókönyvek alapján tesztelnek.

A szerszámgépgyártók és autógyártók számára számos speciális modell kifejlesztése során szerzett gazdag tapasztalaton alapuló adathalmaz lehetővé teszi a Tsudakoma számára, hogy az ügyfélnek az igényeinek optimálisan megfelelő terméket kínáljon.

TSUDAKOMA PORTFOLIO

Models (Left-Right) (1) TBS (2) RWA-B / RNCV-B (3) RWE/RWA/RN (4) RBS Std.Type