Hyundai WIA Europe HU

A Hyundai-Wia, Dél-Korea legnagyobb szerszámgépgyártója, több, mint 100 különféle CNC gépet kínál, vízszintes- és függőleges esztergákat, vízszintes- és függőleges megmunkáló központokat, multifunkciós szerszámgépeket, fúró-marógépeket, finiselő gépeket és köszörűket.

A Hyundai-WIA Machine Tools Corporation, a Hyundai Motor Group tagja, Dél-Korea második legnagyobb autóalkatrész gyártója. A cég foglalkozik még CNC szerszámgépek gyártásával, őrizve a legnagyobb piaci részesedést Dél-Koreában 2000 óta. A CNC gépek között találhatók CNC esztergák, vízszintes- és függőleges megmunkáló központok, multifunkciós szerszámgépek, 5-tengelyes megmunkáló központok, fúró-marógépek.

A Hyundai WIA gépek minőségükről ismertek, mert a cég maga is használja a gépeket saját gyártásra. Ezzel a márka a technológia és a gép folyamatos fejlesztésének élvonalába kerül.

A Hyundai WIA európai központja, melyet TECH CUBE-nak is hívnak, a Frankfurthoz közeli Rüsselsheim am Main-ben található, Németországban. Csapataink 2019 óta dolgoznak együtt az all-in-one megoldást kínáló központtal, amely a legújabb modelljeinket tartalmazó bemutatótermet, mintegy 50 000 tételes alkatrészraktárt, a CNC gépek karbantartására és szervizelésére szolgáló PDI területet is magában foglal, valamint a kutatási részleget, ahol az új funkciókon és szerszámgépeken dolgozó fejlesztések történnek ügyfeleink megelégedésére.

2000 óta a Hyundai WIA kiépítette jelenlétét az összes főbb globális piacon, Ázsiában, Európában és Amerikában. Globális szerszámgépgyártóként a Hyundai WIA elkötelezett amellett, hogy minden lépésben továbbfejlessze a jövő technológiáját.