AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREK

A Hyundai WIA a megmunkálási automatizálási vonal páratlan felépítését biztosítja a termelékenység javítása szempontjából.

A Hyundai WIA világszínvonalú FA (Factory Automation) üzletágként szerzett tapasztalata alapján a vállalat automatizálási rendszereket szállít különféle iparágak számára, beleértve az autógyártást és az elektronikát. Van egy automatizálási rendszergyár (51600 ft2, 120 db), és elkötelezettek az automatizálási képesség javítása iránt

Gantry automatizálás

A portálautomatizálás egy raktározót és portálrakodót használó automatizálási módszer.

A portálrakodó automatikusan továbbítja az alapanyagot a raktárról a gépbe, elindítva a megmunkálási folyamatot. A portálautomatizálás jó hozzáférést biztosít a berendezésekhez működés közben, valamint egyszerű munkafelügyeletet, programmódosítást és karbantartást. Ezenkívül a kis beépítési terület megkönnyíti az optimalizált gyári elrendezést.

PLS (Pallet Line System)

A Hyundai WIA PLS egy pilóta nélküli automatizálási rendszer vízszintes megmunkálóközpontokhoz, kétszintes raklaprakodókkal az ésszerű telepítési terület elérése érdekében.

Különösen azáltal járul hozzá a termelékenység javításához, hogy a rendszer könnyen és hatékonyan kezelhető, rugalmasan reagálva a termelési mennyiség változásaira.

Robot automatizálás

A Hyundai WIA robot üzletága révén több mint 10 000 robotot szállított világszerte.

Szakértelmével és tapasztalatával a Hyundai WIA világszerte elismert az automatizálás területén. A robotautomatizálás az automatizálás típusától függetlenül rugalmas reakciókészséget, kényelmet és karbantartást kínál.

Félautomatizálás

A félautomatizálás egy olyan automatizálási rendszer, amelyet egyszerű automatizálási eszközök szerszámgéphez való csatlakoztatásával működtetnek, és főként automatizálásra használják kis esztergaközpont segítségével, amely gazdaságos előnyt jelent a kezdeti telepítéskor.

NC ROTARY TABLE

Forgó precíziós pozicionáló eszköz, amely lehetővé teszi a gép számára, hogy pontos időközönként fúrjon vagy marjon egy rögzített tengely körül, növelve a termelékenységet.

Források / Külső hivatkozások